Lasten Raamattusovellus

Interaktiivinen mobiiliraamattu lapsille

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Sovellusta voi käyttää paitsi kotona, myös kerhoissa, pyhäkoulussa ja uskontotunneilla. Jos kaikilla lapsilla ei ole käytössään mobiililaitetta, voi sen kuvaa heijastaa mobiililaitteesta projektorin kautta valkokankaalle.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille, mutta sen avulla myös vähän vanhemmatkin lapset voivat tutustua Raamatun kertomuksiin hauskalla tavalla. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset

  

Kerro sovelluksesta eteenpäin

Avaa tästä Lasten Raamattusovellus esite ja tulosta se vaikka seurakunnan kerhotilan seinälle! Tai tulosta jaettavia esitteitä tästä.

Lasten Raamattusovelluksen on tuottanut YouVersion ja OneHope. Käännösprojektin vetämisestä Suomessa ja raamatunkertomusten kääntämisestä, toimittamisesta ja tuottamisesta vastaa Raamatunlukijain Liitto ry.