Liftari – Sanasta laiffii

Rippikouluikäiselle suunnattu yksittäisjulkaisu, jossa tutustutaan Jeesuksen elämään, tekoihin ja opetuksiin nuoren omien elämänkysymysten kautta.

Liftari – Sanasta laiffii on uudenlainen raamattujulkaisu rippikoulu- ja isosikäiselle. Se on yksittäinen lehti, jota voi käyttää niin rippikoulussa ja isoskoulutuksessa kuin myös antaa rippilahjaksi tai isoselle kiitokseksi. Lehti soveltuu myös nuorelle, joka ei paljoa Raamatusta tiedä.

”Liftari – Sanasta laiffii” haastaa nuorta tutustumaan pariinkymmeneen Raamatun tekstiin Jeesuksesta, hänen opetuksiinsa ja tekoihinsa sekä pääsiäisen sanomaan. Lehdessä etsitään vastausta siihen, kuka Jeesus oikeasti oli ja mitä hän teki ja miksi – ja mitä tekemistä Jeesuksella on meidän kanssamme. Se sisältää myös yleisimmin rippikouluissa käytetyt ulkoläksyt.

Eri teemoja käsitellään raamatunkohtien, pienten opetustekstien, kysymysten ja tehtävien sekä monipuolisen kuvituksen avulla. Nuorelle tarjotaan myös erilaisia vinkkejä ja tekstikohtia lukea lisää Raamattua.

Kun nuori käy matkaa Jeesuksen elämän ja opetuksien maailmaan, hän saattaa yllättyä siitä, millaisia yhtymäkohtia Jeesuksen ja hänen elämänsä välillä löytyy. Haasta ja rohkaise häntä siihen!

Tilaa Liftari – Sanasta laiffii -lehteä tästä linkistä.

Lehdessä on yhteensä 52 sivua. Tästä voit selata muutamia näytesivuja lehdestä.