NUA- ja LUMO-videot

NUA – Tuoreita näkökulmia uskoon

NUA-videosarja on tutkimusmatka, jolla rohkaistaan kyselemään, otetaan epäilykset todesta ja tarjotaan innostavia ja uusia näkökulmia kristilliseen uskoon. Videoissa käsitellään vaikeitakin teemoja monipuolisten ja havainnollisten kuvausympäristöjen sekä animaatioiden avulla, huumoria unohtamatta. Videot sopivat erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille – mutta kyllä muillekin.

Lue lisää NUA-videoista täältä

LUMO – evankeliumit elokuvina

Koko maailmaa mullistanut sanoma Jeesuksesta on nyt kuultavana ja nähtävänä aivan uudella tavalla. ”LUMO-evankeliumit elokuvina” seuraavat evankeliumien tapahtumia sanasta sanaan Raamatusta luettuina. Elokuvan muodossa kuunneltava ja katsottava evankeliumi on syvä ja innostava kokemus sellaisellekin, joka ei ole tottunut lukemaan Raamattua.

LUMO-elokuvat löytyvät kokonaisuudessaan Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalta. Niissä on myös lukukohtainen linkitys ja tekstityksen mahdollisuus. Neljän kokopitkän evankeliumielokuvan lisäksi kanavalla on 40 lyhyttä evankeliumikatkelmaa, joiden kautta käydään läpi Jeesuksen maanpäällinen elämä alusta loppuun. Elokuvia ja niiden katkelmia voi näppärästi hyödyntää eri-ikäisten kanssa mm. raamattuopetuksessa ja pienryhmissä.

Lue lisää LUMO-evankeliumielokuvista täältä

Katkelmiin löytyy LiftariProsta myös keskustelukysymyksiä, joita voi käyttää opetus- tai raamatturyhmissä katkelman katsomisen jälkeen.